Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
foton@qodeinteractive.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Objectius

Reconèixer i premiar la creativitat: El principal objectiu dels premis és reconèixer i premiar la creativitat i el talent dels joves creatius dels territoris de parla catalana. A través d’aquest reconeixement, s’estimula i motiva a la joventut a continuar desenvolupant els seus projectes artístics i creatius.

Apoderament juvenil: Els premis busquen apoderar als joves creatius, donant-los veu i suport en les seves propostes i projectes. S’impulsa als protagonistes menors de 35 anys a tirar endavant les seves idees i iniciatives, promovent l’esperit emprenedor i la creativitat.

Normalització i igualtat lingüística: Amb una especial atenció a la promoció de la llengua catalana, fomentant la normalització del seu ús en l’àmbit artístic i cultural.

Conscienciació i participació: Cada edició dels premis ha abordat una temàtica específica, amb perspectives diverses, amb l’objectiu de conscienciar i implicar als joves en qüestions d’interès social i ambiental. Per aquest motiu, en aquesta primera edició dels “Premis AMIC-Tresdeu, als creadors de contingut en català” se seguirà fent i s’encoratja a la participació activa en la construcció d’un futur millor, superant obstacles i aportant noves visions i solucions.

Crear xarxes i oportunitats: Els premis promouen la creació de xarxes i la generació de noves oportunitats per als joves creatius. A través de l’esdeveniment i la campanya de difusió, es potencia la interacció i les relacions personals entre els participants, facilitant possibles col·laboracions i sinergies futures per al desenvolupament dels seus projectes.

Promoure la cultura catalana: Amb la seva expansió als territoris de parla catalana, els “Premis AMIC-Tresdeu, als creadors de contingut en català”, busquen promoure i enfortir la cultura catalana en totes les seves expressions artístiques i creatives. Es vol contribuir a la visibilització i difusió de la cultura catalana en el marc internacional.

Celebrar la joventut creativa: Finalment, els premis busquen celebrar la joventut creativa, destacant la seva importància en el panorama cultural i artístic. A través d’aquest reconeixement, es potencia el seu treball i es mostra el valor de les seves propostes per al teixit socioeconòmic dels territoris de parla catalana.