Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
foton@qodeinteractive.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Qui som?

AMIC

L’AMIC, Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació, és una associació innovadora amb més de vint-i-cinc anys d’història que representa a més de cinc-cents cinquanta mitjans impresos, digitals i audiovisuals de proximitat, temàtics i generalistes, que han teixit una xarxa comunicativa en català que conjuntament arriba a una tirada en premsa d’1.300.000 exemplars i en digital supera els 14.000.000 navegadors únics mensuals.

En els darrers temps, l’AMIC ha treballat per assolir un doble objectiu: convertir-se en una associació més global i amb una vocació transmèdia. Respecte a aquest segon objectiu, l’Associació des dels seus inicis ha mantingut una aposta ferma per garantir el futur de la comunicació en català i incorporar nous consumidors als mitjans de proximitat. Per aquest motiu, l’AMIC ha treballat i fomentat aquests objectius a través de diversos concursos dirigits a joves com el concurs literari AMIC-Ficcions i els concursos de creació de contingut en català a través de nous formats AMIC-Directes i AMIC-Nous Talents. 

En aquest sentit, la finalitat de l’AMIC amb l’impuls dels “Premis AMIC-Tresdeu, als creadors de contingut en català” a tot el domini lingüístic català és consolidar l’impacte de la figura del creador/a de contingut i reforçar el compromís amb el talent creatiu i la cultura dels creadors a les xarxes socials d’arreu dels territoris de parla catalana. 

 

TRESDEU

La Tresdeu es presenta com una plataforma digital cultural fermament establerta en el panorama comunicatiu valencià. Actualment, disposa de més de 12.000 seguidors a Instagram, 17.000 seguidors a Facebook, 10.000 seguidors a X (Twitter), 1.500 a Tiktok i 2.200 subscripcions a YouTube. És el magazín cultural de València més seguit a les xarxes socials i dels pocs que es publica completament en valencià. Els seus usuaris, majoritàriament són joves amb un rang d’edat entre els 15 i els 35 anys.

Amb la seu a la ciutat de València, la Tresdeu s’alimenta de l’actualitat musical valenciana, així com de tendències culturals i tecnològiques dirigides a un públic jove i divers de tot el País Valencià. La seua cobertura inclou des d’esdeveniments culturals, novetats discogràfiques i els darrers videoclips, fins als youtubers valencians més reconeguts, sense oblidar continguts sobre sèries de televisió, cinema, aplicacions, moda i més.

Les seues accions traspassen el fet digital amb les cinc edicions a la joventut creativa valenciana, les deu edicions de la guia de festivals valencians Festiu -entre altres fanzins- o el cicle d’activisme i pensament crític Foguera.